Arhiva postova

Sljedbenici

Video sadržaj

Loading...
Pokreće Blogger.
petak, 21. listopada 2011.

PREVENCIJA I LIJEČENJE HERPESA SILVEREXOM

Herpes je neizlječiva bolest, ali se može spriječiti njegov estetski izgled na usnici ako se na vrijeme primjete simptomi.

Prije nego herpes izbije na koži, na tom mjestu javlja se svrbež, crvenilo i subjektivni osjećaj topline. Uspijete li predosjetiti navedene simptome herpesa možete spriječiti njegovo djelovanje. Na mjesto gdje osjetite žarenja stavite hladan oblog natopljen srebrnom vodom. Držite ga na tom mjestu što duže možete dok ne osjetite da je u potpunosti nestalo crvenilo i svrab.Ako niste uspjeli na vrijeme primjetiti simptome herpesa i on je izbio, nije ga se moguće u jednom danu riješiti, ali možete ublažiti njegova neugodna djelovanja i daljnje širenje. Na ranicu herpesa učestalo špricajte Silverex sprej. Bočica Silverex spreja je praktična, te je možete nositi uvijek sa sobom.

Osim navedenih savjeta koji pomažu ublažavanju herpesa, za daljnju prevenciju nastanka herpesa preporuča se zdrava prehrana. Ne jedite preslanu ili prezačinjenu hranu, smanjite unos čokolade i orašastih plodova. Umjesto toga jedite hranu bogatu lizinom (grah, kukuruz, grašak i sl.) i vitaminima (ponajprije hranu bogatu vitaminom C). Navedeno će ojačati vaš imunitet, a za vanjski izgled vaše kože koristite srebrnu vodu iz Silverex spreja.

0 komentari:

Protega DOO

Goran Protega, vlasnik i direktor obiteljske tvrtke Protega d.o.o.Utemeljenje tvrtke, koja se bavi promicanjem prirodnih načina održanja zdravlja i ljepote, za Gorana Protegu je logičan iskorak. Opširnije...

Silverex ČETKICA

Silverex ČETKICA
Silverex inovativne četkice za zube sa srebrom posebno su dizajnirane za detaljno čišćenje i poliranje zubi bez iritiranja desni.

Silverex SAPUN

Silverex SAPUN
Silverex prirodni sapun obogaćen srebrom

Silverex KREMA

Silverex KREMA
Krema za lice za problematičnu, osjetljivu kožu s nepravilnostima.

Silverex SPREJ

Silverex SPREJ
Silverex Sprej za njegu kože

Silverex TUŠ

Silverex TUŠ
Njegujte kožu i kosu tuširajući se srebrnom vodom, zadržite ljepotu i vitalnost!