Preskoči na glavni sadržaj

Silverex sprej i sapun pobjednici u borbi s gljivicama

Kaže se da je lijepa koža odraz zdravlja. No, na njoj često obitavaju brojni neželjeni gosti. Nošenje zatvorene obuće, vlaga i znojenje stvaraju pogodno područje za razvoj upornih gljivičnih oboljenja. Također, mnogi se upoznaju s problemom gljivica, koristeći zajedničke tuševe, kupališta, bazene ili nakon predugog izlaganja vodi i detrdžentima. Znanost nastoji objasniti zašto se neki među nama uopće moraju suočavati s ovom neugodnom pojavom koja može loše djelovati na socijalni život pojedinaca. Gljivične infekcije najčešće se javljaju kod osoba s oslabljenim imunitetom, primjerice tijekom teške bolesti, fizičke iscrpljenosti, nedostatka vitamina i minerala i sl. Gljivice se počinju širiti s unutarnje strane nokta, tada nokat mijenja boju, postaje zadebljan, iskrivljenog oblika, krhak i osjetljiv.  Premda su gljivične infekcije noktiju uglavnom estetski problem, potrebno ih je pravilno tretirati da bi se spriječilo širenje i infekcija. U prošlosti, a neki i danas, za liječenje gljivica…

LIJEČENJE ATLETSKOG STOPALA (3)Gljivičnu je infekciju stopala vrlo teško liječiti, stoga treba biti uporan.

Ova uporna gljivicna infekcija nije ograničena samo na sportaše. Može je dobiti svatko tko bosonog hoda po vlažnim podovima u svlačionicama, wellnesima, spa centrima, kupaonicama ili na bazenu. Ako se zarazite, morat ćete biti vrlo uporni dok se ne izliječite u potpunosti. Što više njegujete stopala, koristite Silverex sprej i bolje održavate higijenu vaših stopala, to bolje. Upotrijebite Silverex sprej  da ublažite svrbež i pobijedite borbu protiv gljivica koje uzrokuju atletsko stopalo. Pridržavajte se savjeta za prevenciju kako ne biste ponovno oboljeli.


Prije nego se odlučite upotrebljavati razne agresivne tablete, antibiotike i slično savjetujemo vam intenzivno raspršivanje Silverex spreja. Nosite ga uvijek sa sobom i koristite ga što češće. Što češće ga koristite vaša koža će se brže regenerirati i vratiti na svoj prvotni izgled.

Silverex tušem možete raditi razne kupke za noge koje će učiniti vaše noge mekanim i glatkim, riještiti vas tvrde kože i raznih gljivica, bakterija i atletskog stopala.

Njegujte vaša stopala! Neka vaše noge budu vaš ponos!

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

VOGRALIKOV (EPIDEMIOLOŠKI) LANAC

Izvor: www.zzjzpgz.hr
Da bi se bolest mogla pojaviti i proširiti moraju postojati uvjeti koji su poznati pod nazivom Vogralikov lanac ili epidemiološki lanac.
Uvijeti za stvaranje zarazne bolesti prema Vograliku jesu: 1. Izvor zaraze 2. Putevi prijenosa i širenja bolesti 3. Kanali infekcije 4. Količina i virulencija uzročnika 5. Osjetljivost
Izvor zaraze može biti čovjek ili životinja koji je prijenosnik klica koje uzrokuju zarazu.
Putevi širenja zaraze mogu biti putem sluznice, kože i slinom tj. izravnim putem, ili putem predmeta koje dodirujemo tj. neizravnim putem.
Najčešći ulazni kanali za infekcije jesu ruke. Nesvjesno rukama dodirujemo usta, nos i oči putem kojih ulaze bakterije i često stvaraju infekcije i bolesti. Upravo zbog toga je vrlo važno redovito održavanje higijene ruku.

Znate li da se pravilnim pranjem ruku može uništiti 99 % loših bakterija.
Pranje ruku je obvezno nakon kihanja i kašljanja, vožnje javnim prijevozom, dodirivanja stvari koje su prošle kroz ruku brojnih ljudi.…

OPEKLINE OD SUNCA | CRVENILO | GULJENJE KOŽE .... POMOĆ !!!

Duga, hladna i tamna zima je iza nas, te napokon stižu topliji i ljetni dani, no naša koža nije naviknuta i pripremljena na sunčeve zrake, te je moguće crvenilo kože nakon samo kratkog izlaganja suncu. Zbog dobro poznatog štetnog djelovanja sunčeva zračenja, već u proljeće treba biti oprezniji, a da ne govorimo o ljetnim vrućinama. Alergije na sunce se mogu pojaviti već prilikom prvog proljetnog jačeg ultraljubičastog zračenja. Zaštita kože nam se možda čini nepotrebna u ranom proljeću, no pametno je reagirati na vrijeme, jer i proljetno sunce može izazvati razne kožne reakcije, najčešće su to opekline od sunca.
Proljetne topline su već nastupile, a kožu treba pripremiti na sve jače sunčevo ultraljubičasto zračenje. Primarni  cilj je osloboditi kožu od štetnih posljedica i navika zime. Naime, tijekom zime koža je izložena hladnom zraku i vjetru, zbog čega se dodatno isušuje i gubi elastičnost, često boravimo u zatvorenim prostorima kojima nedostaje potrebna vlažnost zraka, nedovoljno s…

MUČI LI VAS KOŽNA ALERGIJA

Kihanje praćeno crvenilom nosa i očiju, ali i drugih dijelova tijela, osipi i neobjašnjivi reakcije tijela jednostavno se nazivaju alergijom, a često se niti ne zna kako je do nje došlo. Organizam i imunološki sustav reagira na tvari iz okoline, i to najčešće na alergene kao što su pelud, trava, grinje iz prašine, vunena odjeća, kozmetička sredstva i drugi čimbenici.
Danas su alergije veliki problem suvremenog svijeta, jer ih izazivaju različite stvari, počevši od neugodne ambrozije, peludi do sasvim običnog kontakta s određenim predmetom.
Najčešća alergijska bolest je kontaktni alergijski dermatitis, koji se javlja odmah nakon inicijalnog izlaganja alergenu, a preosjetljivost kože uzrokuje svrbež i upalu sa svakim sljedećim izlaganjem alergenu. U akutnoj fazi, koja obično nastaje vrlo naglo, na mjestu kontakta sa alergenom javlja se crvenilo i otečenost, zatim crvenilo i neravnine na koži, poput sitnih prištića. Osim estetskog izgleda kože, faktor koji prati alergijski dermatitis je sv…
Light Blue Pointer