Arhiva postova

Sljedbenici

Video sadržaj

Loading...
Pokreće Blogger.
ponedjeljak, 18. srpnja 2011.

LIJEČENJE ATLETSKOG STOPALA (3)Gljivičnu je infekciju stopala vrlo teško liječiti, stoga treba biti uporan.

Ova uporna gljivicna infekcija nije ograničena samo na sportaše. Može je dobiti svatko tko bosonog hoda po vlažnim podovima u svlačionicama, wellnesima, spa centrima, kupaonicama ili na bazenu. Ako se zarazite, morat ćete biti vrlo uporni dok se ne izliječite u potpunosti. Što više njegujete stopala, koristite Silverex sprej i bolje održavate higijenu vaših stopala, to bolje. Upotrijebite Silverex sprej  da ublažite svrbež i pobijedite borbu protiv gljivica koje uzrokuju atletsko stopalo. Pridržavajte se savjeta za prevenciju kako ne biste ponovno oboljeli.


Prije nego se odlučite upotrebljavati razne agresivne tablete, antibiotike i slično savjetujemo vam intenzivno raspršivanje Silverex spreja. Nosite ga uvijek sa sobom i koristite ga što češće. Što češće ga koristite vaša koža će se brže regenerirati i vratiti na svoj prvotni izgled.

Silverex tušem možete raditi razne kupke za noge koje će učiniti vaše noge mekanim i glatkim, riještiti vas tvrde kože i raznih gljivica, bakterija i atletskog stopala.

Njegujte vaša stopala! Neka vaše noge budu vaš ponos!

0 komentari:

Protega DOO

Goran Protega, vlasnik i direktor obiteljske tvrtke Protega d.o.o.Utemeljenje tvrtke, koja se bavi promicanjem prirodnih načina održanja zdravlja i ljepote, za Gorana Protegu je logičan iskorak. Opširnije...

Silverex ČETKICA

Silverex ČETKICA
Silverex inovativne četkice za zube sa srebrom posebno su dizajnirane za detaljno čišćenje i poliranje zubi bez iritiranja desni.

Silverex SAPUN

Silverex SAPUN
Silverex prirodni sapun obogaćen srebrom

Silverex KREMA

Silverex KREMA
Krema za lice za problematičnu, osjetljivu kožu s nepravilnostima.

Silverex SPREJ

Silverex SPREJ
Silverex Sprej za njegu kože

Silverex TUŠ

Silverex TUŠ
Njegujte kožu i kosu tuširajući se srebrnom vodom, zadržite ljepotu i vitalnost!